DUM PUFF

9.50

Op voorraad

Wissen

Voor 16.00 besteld morgen in huis.

Productbeschrijving

Een sterk smakende e-shisha , in een ideaal zakformaat om mee te nemen! Met een bewerking die met name is geïnspireerd op de elektronische sigaret en intense aroma’s vergelijkbaar met die van shisha-tabak, is de DUM Puff een perfecte hybride voor nomaden.

Ontwikkeld door DUM , het Belgische merk dat bekend staat om zijn betaalbare shisha-waterpijpen en accessoires met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, breidt deze elektronische wegwerpshisha de DUM-shisha-lijn uit door in de wereld van e-shisha te stappen. Vind alle knowhow van het merk in deze e-shisha die een echte essential zal worden.

Makkelijk te gebruiken
Dit vape-penachtige accessoire is slechts 10,5 cm hoog en werkt extreem eenvoudig. Het bestaat uit een patroon met gearomatiseerde vloeistof en start automatisch wanneer u aan de wegwerp shisha-pijp trekt dankzij de geïntegreerde batterij. Een eenvoudig gebruik zonder toe te voegen accessoires of voorbereiding, die zowel geschikt is voor beginners als voor meer ervaren profielen.

Zonder nicotinezouten
Deze elektronische mod bevat een e-liquid sterk in aroma’s en lekker, vakkundig gedoseerd en ontwikkeld zonder nicotinezouten. Een genot met zoete smaken zonder de effecten van nicotine, met een zoet gevoel. Een perfect ontwerp voor mensen die hun nicotineconsumptie willen verminderen of zelfs willen stoppen met roken, evenals voor vaste gebruikers van de elektronische sigaret die een verandering willen.

Tot 600 trekjes
Deze compacte wegwerp e-sigaret bevat ongeveer 600 trekjes. Een medium formaat waarmee u kunt genieten van een flink aantal heerlijke trekjes, voordat uw sigaret vervangen moet worden.

Zodra de vloeistofpatroon leeg is, gaat een LED aan die aangeeft dat uw sigaret moet worden vervangen.

19 smaken
Exotische Pina Colada, verfrissend met de Freez smaken of zelfs fruitig met de Red Dream rood fruit mix, er zijn in totaal 19 verschillende smaken verkrijgbaar. Een veelvoud aan zoete en milde smaken die uw smaakpapillen doen ontwaken.

Functies:
– Lengte: ongeveer 10,5 cm
– Diameter: ongeveer 1,3 cm
– Mod met ingebouwde batterij en vloeistofpatroon
– 10 verschillende smaken beschikbaar
– Niet navulbaar
– Zonder nicotinezouten

Productspecificaties

Smaak

Apple doppio, Banana ice, Blue rasberry, Lychee freeze, Mango guave, Mango tango, Marshmallow, Melon blue, Mist pineapple, Orange juice, Passion kiss, Peach mist, Pina colada, Pirate cola, Red dream, Royal grape, Strawberry banana, Strawberry margarita

Puffs

600