AO GEPANTSERD ALUMINIUM FOLIE MET AFSCHEURRAND 25M

Oorspronkelijke prijs was: €9.99.Huidige prijs is: €5.99.

Niet op voorraad

Productbeschrijving

AO gepantserd folie aluminium met afscheurrand 25m

 

✓ INDIVIDUEEL KNIPBAAR – Met de rol van 25 meter gebruik je alleen zoveel film als je echt nodig hebt. U vermindert uw verbruik en bespaart tegelijkertijd geld!

✓ VERPAKKING MET AFSCHEURRAND – De verpakking heeft een praktische afscheurrand die helpt om de folie direct van de rol te scheiden.

✓ GEFACILITEERDE HOOFDCONSTRUCTIE – De robuuste gepantserde folie scheurt hard tijdens het aandraaien en maakt zo een snelle en ongecompliceerde kopconstructie mogelijk.

✓ EXTRA DIK – Door de speciale dikte van de folie is één laag gepantserde folie volledig voldoende.

✓ VOOR ZELF PONSEN – Met een gat graveerder past u het gatenpatroon precies aan uw opstelling en zijn behoeften aan en bereikt zo optimale rookeigenschappen.

De AO gepantserde film is een onmisbaar rekwisiet voor elke gepassioneerde waterpijproker: Vanaf de 25m rol kunnen stukken film gemakkelijk naar de gewenste grootte worden verwijderd via de afscheurrand die in het var-pakket is geïntegreerd. De dikke folie is robuust en resistent, hij scheurt alleen met moeite bij het aandraaien, schone en gelijmde stukken kunnen eventueel hergebruikt worden voor de volgende sessie. De folie wordt ongestraft geleverd en maakt de individuele aanpassing van het gatenpatroon aan uw behoeften mogelijk.

Afmetingen:
25m
lang 15cm breed
40 μm dikte

SPECIFICATIES