AMY DELUXE 1200 GALACTIC STEEL

129.99

Op voorraad

Voor 16.00 besteld morgen in huis.

Productbeschrijving

 

Amy deluxe galactic steel S een prachtige waterpijp aangeboden door Amy Deluxe! Het Duitse merk dat bekend staat om het aanbieden van hoogwaardige waterpijpen tegen een lage prijs, keert terug met een klein goudklompje dat niet onopgemerkt zal blijven: de Amy Galactic Steel S waterpijp.

Een stijlvolle en nette waterpijp Het uiterlijk is het eerste dat in het oog springt: slank en elegant, de Galactic Steel S bestaat uit een helder glazen vaas met chique esthetische details, evenals een roestvrijstalen “kegel” kolom met een inzetstuk in gekleurde hars. Dit is de originele touch van deze waterpijp! Een bord met een diameter van 20 cm maakt deze waterpijp compleet.

Een hoogwaardige waterpijp Techniek en stijl komen samen met de Galactic Steel S! Door een snel overzicht te geven van de accessoires die bij de waterpijp worden geleverd, is het geen verrassing: deze is van alle gemakken voorzien. Flexibel siliconen soft-touch-effect en veer, handvat met harsdetail dat past bij elke aangeboden kleur shisha, traditionele haard en het Brohood type verwarmingsrooster, tabakzeef en zelfs een houtskooltang… Er ontbreekt absoluut niets aan deze prachtige shisha. net zo verrassend.

Uitgerust met een plunjer met verwijderbare diffuser voor liefhebbers van vloeistoftrekking, is de bijzonderheid van deze waterpijp in zijn zuivering. De ring heeft meerdere kleine gaatjes, voor een horizontale zuivering die een sensatie zal zijn tijdens de trekking!

Kortom, een nieuw juweeltje met alle benodigde apparatuur voor uw zomeravondsessies. Het enige wat je nodig hebt zijn je shisha kolen van het moment.

De leveringsomvang van de AMY 1200 omvat:
-Stenen hoofd met heet scherm
-Rookkolom van roestvrij staal met een acrylbekleding
-Glazen kom
-Klik systeem
-1 verbinding
-Gesloten kamersysteem
-Siliconenslang met aluminium mondstuk
-Houtskoolplaat, 
houtskooltang
-uitschroefbare diffuser (zorgt voor een significante geluidsreductie bij het roken)
-Gesloten kamersysteem: Het gesloten kamersysteem biedt twee voordelen. Enerzijds kan muffe / krassende rook met één klap uit het glas worden verdreven. De rook kan eenvoudig worden uitgeblazen door de stroomkanalen, die direct naar beneden wijzen. Bij conventionele waterpijpen kost dit aanzienlijk meer inspanning – de rook blijft in het glas!

Merk

AMY DELUXE

Kleur

Blauw, Geel, PAARS, Zwart

Gewicht

2,8kg

Hoogte shisha

55cm incl. kop

Slang mogelijkheid

1

Materiaal

RVS