AMY CARBONICA GEAR SS24

149.99

Op voorraad

Voor 16.00 besteld morgen in huis.

Productbeschrijving

Met de nieuwe AMY Carbonica Gear S komen vooral fans van goed verzorgde motorsport aan hun trekken. Deze lichtgewicht waterpijp wordt gekenmerkt door koolstofelementen en een ophangveer in de rookkolom.

Een in het glas geïntegreerde standaard zorgt voor volledige tractie. Als gevolg hiervan snijdt de waterpijp ook een uitstekend figuur in elke schroevendraaierwerkplaats.

De schroefbare diffuser zorgt, indien nodig, voor een aanzienlijke vermindering van het geluid tijdens het roken. (Echte motorsportfreaks roken maar “open”)

De Carbonica Gear S wordt geleverd met het volgende:

  • Stone Tobacco Head + Hot Screen
  • Snijadapter met kogelgewricht van roestvrij staal
  • 4 poorten
  • Gesloten kamersysteem
  • Siliconen slang + aluminium mondstuk
  • schroefbare diffuser

Gesloten kamersysteem: Het gesloten-kamersysteem biedt twee voordelen. Aan de ene kant kan muffe/krassende rook met een klap uit het glas worden verdreven. Door de stromingskanalen, die direct naar beneden wijzen, kan de rook gemakkelijk worden uitgeblazen. Bij conventionele waterpijpen vereist dit een aanzienlijk hogere hoeveelheid inspanning – de rook blijft in het glas!

Bovendien verbetert een gesloten kamersysteem het rookgedrag in het algemeen. Het rookgedrag hangt af van een verscheidenheid aan verschillende factoren, e.B binnendiameter van de verbindingen, luchtvolume van de waterpijp, enz. In tegenstelling tot een conventionele waterpijp biedt het gesloten systeem een lager luchtvolume. Dit verbetert het pak van de waterpijp, waardoor het gemakkelijker te trekken is.

Merk

AMY DELUXE

Kleur

Blauw, Zwart

Gewicht

4,1kg

Hoogte shisha

62cm incl. kop

Slang mogelijkheid

3

Materiaal

CARBON, RVS